KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Oikeusministeri Jari Lindström ja pisteet rehellisyydestä

On erityisen rohkeaa olla rehellinen, jos yleinen mielipide ja akateemisesti oppineet ovat sinua vastaan.

Kunnioitan enemmän rehellisyyteen pyrkiviä kuin pelkästään yleistä mielipidettä haistelevia itselleen ja kansalle epärehellisiä poliitikkoja, vaikka olisin täysin eri mieltä poliitikon kanssa.

Ilmaisunvapaus pitää olla kansalaisilla heidän yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Äänestäjät ja kunkin puolueen johto sitten päättää poliitikkojen osalla luottamussuhteen jatkon.

Asenteet ja humaani käsitys

Ei ihmisen asennetta voi muuttaa toisia ihmisiä kohtaan käskyttämällä saati painostamalla. Ihmisen pitää itse oivaltaa oikea humaani oppi ja asenne muita ihmisiä kohtaan. Tätä pyrkimystä humaanimpaan maailmaan voidaan lähinnä valppaan median toiminnan seurauksena tehostaa. Tosin ei pidä unohtaa vanhempien ja peruskoulun kasvatusvastuuta, jolloin voidaan aidosti edetä kohti humaanimpaa ja kaikenlaisia ihmisiä ymmärtäviä ja heitä kohtaan mahdollisimman tasa-arvoisesti suhtautuvaa Suomen kansaa.

Lopuksi vielä ihmettelen 

Moni mies laittaa ylpeänä kakkoseen, mutta he eivät silti siedä homoja tästä syystä. Pornoviihde lienee syypää tähän, että jotkut heterot haluavat näin toimia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset