KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Hyvää naistenpäivää ja parempaa tulevaisuutta!

  • Ruusuja naisille!
    Ruusuja naisille!

Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää ja sitä on vietetty Yhdistyneiden Kansakuntien virallisena teemapäivänä vuodesta 1975.

Mihin tarvitaan naistenpäivää?

Naistenpäivää tarvitaan muistuttamaan siitä tosiasiasta, että missään valtiossa ei naisten asema ole täysin tasa-arvoinen miehiin nähden.  Naisten sortajiin ja heidän elämänsä hankaloittajiin tulee suhtautua samalla tavalla kuin ihmiskunnan jatkuvuutta haittaaviin asioihin yleensä.

Naisten sivistystasoa ja heidän oikeuksiaan elää tasa-arvoista elämää pitää asiallisten miesten maailman jokaisessa kolkassa puolustaa. Vähintäänkin yhteiskunnan pyrkimys pitää olla kaikkialla maailmassa naisten aseman suojaaminen ja turvaaminen, koska se on parasta yhteiskunnallisen hyvän luomista ja sitä mahdollistavaa kehitystä.

Entä Suomessa?

Suomessa on naisilla jo melko hyvät oltavat. Nykyään suomalaiset nuoremmat naiset osaavat nähdäkseni pitää puolensa jo melko hyvin, sikäli kun moni kiltti mies on helisemässä pomottavien naisten hermopurkausten seurauksena. Pitää myös muistaa että palkoissa naisalat tulevat perässä, eikä edes samoissa työtehtävissä juuri koskaan makseta naiselle samaa palkkaa tai enemmän.

Entä naisten merkitys minulle?

Miehenä tunnustan, että naiset ovat olleet minulle elämäni tarkoitus. Ilman naisia en olisi enää elossa. Yksinäinen parisuhteeseen tottunut eronnut mies on kuin kituva puu pimeydessä.

Tässä katkelma vanhasta kirjoituksestani:

Uskokaa tai älkää, mutta itse olen sellainen mies, että ajattelen aina kaikkien rakastumiskokemuksen tarjonneiden naisten parasta. Sitä en osaa sanoa mikä kellekin olisi parasta. Sen sijaan toivon, että elämäni mahtavimmat kokemukset tarjonneet naiset saavat viettää kohtalaisen suruvapaata ja iloista täysipainoista elämää. En voi ikinä kiittää näistä kokemuksista tarpeeksi, koska ilman rakkauden kosketusta en olisi enää hengissä.

Rakkaus on kyllä tosi jännä asia, koska muistan siihen nähden niin paljon kokemuksia, vaikka niitä ei olisi ollut rakkauden kanssa kuin esimerkiksi yksi keskustelu baaritiskillä tai yksi kaunis pyyntö syömään.

Olen epäonnistunut jos joku suree ja ikävöi minua. Huominen voi aina näyttää uuden alun jos elämä on ollut hankalaa. Elämä on lopulta luopumista. Rakasta vielä kun voit! 

http://kimmofree.blogspot.fi/2015/12/rakkaudesta-joka-antanut-minulle-el...

 

Hyvää ja rakkaudellista naistenpäivää yksin tai yhdessä kaikille naisille!

 

smiley

t. Kimmo Hoikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset