KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Sukulaissieluista lukuvuoden avaukseen

En minä mihinkään yhteen oikeaan rakkaaseen usko. Olen ihan vakuuttunut, että kaikilla ihmisillä on olemassa sukulaissieluja.

Parisuhdepotentiaalia on vielä paljon enemmän, koska monen kanssa voi muodostaa hyvän parisuhteen, vaikka kumppani ei aivan sukulaissielu olisikaan.

Nuorille sanoisin, että kannattaa odottaa sitä hetkeä, jolloin tuntuu tosi ihastuneelta tai jos se hetki on jo ollut, niin kerro siitä tunteita herättäneelle ihmisille.

Kerran seurasin omaa vanhempaa poikaani, joka on nyt kuusivuotiaana paljon rohkeampi kuin minä olin aikoinaan kuuden vanhana, kun hän meni kolmen vanhemman tytön lähelle vähän niinku juttua iskemään. Olin pojastani ylpeä!

Yrittäkää kaikki esikoulua tai peruskoulua aloittavien lapsien vanhemmat kannustaa lapsia tunneilmaisuun ja olemaan kohtelias niitä kohtaan jotka ovat herkkiä lapsia. Herkälle lapsella ei ole tunteista kertominen milloinkaan helpoin asia.

Vetoan että kaikki koulujen aikuiset eli lähinnä opettajat huomioisivat nämä asiat. Kyllä opettaja näkee luokassa vallitsevan tunnemaiseman melko hyvin, jos hänellä on henkistä kapasiteettia ja omat aistit avoinna.

Hyvää ja ihastuttavaa lukukauden avausta kaikille peruskoululaisille ja toisen asteen kouluissa aloittaville sekä oppilaille että opettajille!

PS. Opettaja joka osaa paitsi opettaa, mutta hän osaa olla myös henkinen auktoriteetti ansaitsee kunniansa vielä ainakin niin pitkään kuin hänen oppilaansa elävät. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Isä Mitro eli Mitro Repo on ollut avoin kertomaan tunteistaan hänen läheisyydessään olleille naisihmisille.

Ja mikä siitä on seurauksena : potkut papinvirasta ja julkinen nöyryytys.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

On muuten eri asia lähennellä naisia kun ujosti ilmaista tunteitaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset