KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

NHL jääkiekko ja antidoping on utopiaa?

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on oikeassa ottaessaan kantaa boikotoimalla jääkiekon World Cup turnausta. Ei urheilua saa eriarvoistaa valtion toimesta, vaan pelisäännöt pitää olla joka lajilla ja jopa jääkiekolla samat kuin muillakin lajeilla.

Ainoa suurehko joukkuelaji, jossa Suomi pärjää

Doping-keinojen valvontaan pitää jokaisen urheilulajin hallinnon suhtautua vakasti ja urheilijoilta tämä kysyy avoimuutta eikä selittelyä. Jääkiekko ei ole sen kummallisempi laji urheiluna kuin mikään muukaan, vaikka Suomessa jääkiekkoon liittyy paljon kansallismielistä hypeä, koska jääkiekko on ainoa joukkuelaji jossa suomalaiset pärjäävät.

Summa summarum

Jääkiekon pelaajat purkkiin virtsaamaan, jos he eivät halua romuttaa lajinsa imagoa miljoonien dollarien ylimielisyydellään! Kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on rohkea ministeri ja hän toimii tässä asiassa oikein seuraavin perusteluineen:

"Pidän ongelmallisena sitä, että Suomessa järjestetään ottelu, joka ei ole Maailman antidopingtoimiston Wadan testauksen piirissä." 
Sanni Grahn-Laasonen

Lähde:
http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/IS-Grahn-Laasonen-j%C3%A4%C3%A4-pois-Leijonien-ottelusta-Se-on-oma-kannanottoni/831380

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset