KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Verkkovalvonta voi ennustaa henkilön haitallisen käyttäytymisen

Tiedustelupalvelu kykenee toimimaan internetin ansiosta hyvin myös etäämmältä ja tarkkailukansion tarkkailtava muodostaa itse.

Ihmisten on todella vaikeaa salata mitään internetiltä

Mikä tieto jää salaiseksi internetin käyttäjältä lienee se kiinnostavin tieto tiedustelupalveluille, kun kyseessä on merkittävä henkilö. Mikä tieto sitten jää internetin ulkopuolelle vai jääkö lopulta juuri mitään tyypilliseltä internetin käyttäjältä?

Henkilön käyttäytyminen jää silti osittain arvoitukseksi

Tietenkin yksittäiset mielipiteet on monilla netin käyttäjillä vaikea arvata, vaikka henkilö olisi laajassa verkkotarkkailussa. Potentiaalisesti haitallisen käyttäytymisen voi verkkovalvonta selvittää henkilön selaustavoista jopa ilman henkilön omia julkaisuja.

Lopuksi karu totuus 

Länsimaissa ja monissa muissakin valtioissa kansalaiset ovat kasvaneet osaksi internettiä ja siitä poisoppinen ei ole enää helppoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sairaat ja huonokuntoiset vanhukset taitavat jäädä tarkkailun ulkopuolelle tulevaisuudessakin. Nykyisinhän he jäävät joskus kuoltuaan muumioitumaan omaan kotiinsa.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tämä on valitettava osa monien vanhusten todellisuutta aikamme Suomessa. Kyllä internet ja sen mukanaantuoma sisältö on osittain aikavaras työikäiselle väestölle ja siitä mielestäni kärsii sitten vanhukset yksin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Omatkin kirjoitukseni ovat niin vaarallisia valtiolle, että jo viisitoista vuotta on poliisi seurannut minua erittäin tiiviisti. Valtio yrittää vaientaa vainoamalla ja on laittanut psykopaattipoliisit asialle tekemään likaisen työn.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Oletko kokeillut antipsykootteja?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset