KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Homoiluasiaa

Mietin vaan, että aletaankohan kaunista heteronaista haukkua helpolla lesboksi, jos hänellä ei ole parisuhdetta. Homoksi haukkuminen on tietenkin joitain poikia ja miehiä kohtaan ihan yleistä. Ikäväähän sellainen ajattelu on kahdella lailla eli puututaan toisen sukupuoli-identiteettiin ja samalla vielä vähätellään homoja, kun ainoa oikea identiteetti on täysin hetero, vaikka sellaista ei edes ole jos asiaa tarkastellaan hyvin kriittisesti. Tietenkään tunnereaktio ei syty heterolla samaa sukupuolta olevan kanssa ja tätäkin voi mielestäni pitää jossain määrin homoseksuaalisuuden määritelmänä. Kuitenkin sisarellista ja veljellistä rakkautta voi tuntea heterona, mutta intohimoinen rakkaus jää kuitenkin toisenlaisen sukupuoli-identiteetin omaavan henkilön kanssa kokematta. Onhan sitten olemassa bi-seksuaalisuus ja se on mielenkiintoinen suuntaus, sikäli että voiko bi-seksuaali rakastua kumpaan tahansa sukupuoleen intohimoisesti?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Olen kuullut tapauksesta, jossa biseksuaali on rakastunut intohimoisesti kahden eri sukupuolen edustajaan samanaikaisesti.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala
Käyttäjän SeijaRannikko-Iltanen kuva
Seija Randell

Oli se hyvä, että siihen aikaan kun oli nuori ja jopa asui naispuolisen ystävänsä kanssa nämä homo- ja lesbojutut eivät olleet niin pinnalla kuin nykyään. Nyt tuntuu siltä, että heteroseksuaalisuus on poikkeus ja joka tv-sarjassa pitää olla samaa sukupuolta olevia pareja ja kolmiodraamoja.
Minua ei haittaa, mitä ihmiset yksityiselämässään tekevät, mutta tämä tarve tehdä homoseksuaalisuudesta normaalia...
Ajattelen asiaa aika lailla biologisesti, josta seuraa, että miellän eläinlajimme tarkoituksena olevan jatkaa sukua ja se nyt ei luonnollisilla keinoilla onnistu kuin miehen ja naisen välisen seksin keinoin. (Mikä toki palvelee montaa muutakin tarkoitusta.)
Eihän tämmöisestä edes puhuttu kuin vasta ties koska. Oli kyllä joku tiedon häivähdys ja esim. koulun historiankirjoissa taidettiin antaa ymmärtää, että mesenaatit nuoria poikia suosivat...
Eihän se ihan noin yksioikoista ole; sen ymmärrän.
Sallittakoon minulle tämä rajoittuneisuus yksilönvapauden nimissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset