KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Luotan Facebookin ja Twitterin syötteisiin!

  • Kuvakaappaus Twitter-profiilistani otettu 16.11.2016.
    Kuvakaappaus Twitter-profiilistani otettu 16.11.2016.

Sosiaalisessa mediassa on niin paljon sisällöntuottajia, että sen takia on mahdotonta jäädä kiinni liikaa yksittäisiin sisällöntuottajiin, jos haluaa aidosti monipuolisen kuvan sosiaalisen median välityksellä.

Facebookissa minulla on tosi paljon tykkäyksiä ja sen vuoksi olen Facebookin käyttäjänä paljon uutisfeedin eli -syötteen varassa. En vieraile kuin poikkeustapaukissa katsomassa henkilöiden tai muiden käyttäjätilien profiilisivuja. En näe itse tässä ongelmaa että olen tykännyt tuhansista sivustoista Facebookissa, koska uutissyötteeni on monipuolinen ja usein myös positiivisesti yllättävä asiauutisia tarjoavana tai joskus huumoristinenkin.

Itse luotan melko paljon Twitterissä sen tarjoamaan syötteeseen, että lopulta aina selaamalla syötevirrassa on joku mielenkiintoinen ja ehkä hyödyllinenkin twiitti, koska minulla on sentään seurattavia Twitterissä yli 9000 käyttäjätiliä. Ja jos haluan perehtyä johonkin akuuttiin keskustelunaiheeseen laajemmin, niin silloin luonnollisesti otan seurantaan välilehtiin niitä hashtageja, jotka kiinnostavat minua ja joista janoan ajankohtaista tietoa.

Monipuolisen uutisvirran saa ainoastaan tykkäämällä riittävästi Facebookissa ja seuraamalla aktiivisesti Twitterissä!

 

Parhain some-terveisin @KimmoFree

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset