KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Maailmanrauhan resepti!

Sosiaalinen media ja sen palveluntuottajat eivät toimi oikein, kun ne eivät pyri kumoamaan riittävällä voimalla pelkotiloja ihmisten pariin lisäävää ja muuten disinformatiivista viestintää.

Ihmiskunnan pariin tarvitaan luottamusta ja jos sosiaalisen median suurilla toimijoilla kuten Facebook ja Google on tietoa, että ihmiskunta on suureksi osaksi hyvänlaatuisia ja rakkauteen kykeneviä ihmisiä, niin miksi tätä tietoa ei yritä tuoda suurista tietuekokonaisuuksista julki?

Mielestäni sosiaalisen median piirissä ei olla ymmärretty paneutua tähän kerätyn informaation todelliseen arvoon riittävän vakavasti, koska se saattaa mahdollistaa koko ihmiskunnan rauhaisan yhteiselon ja maailmanrauhan tietyllä aikajänteellä.

Toivon että sosiaalisen median suurilla palveluntarjoajilla olisi jonkinlainen yhteinen strategia, jonka seurauksena ihmiskunta saavuttaa aidon sivistystason ja rauhantilan mahdollisimman laajana jopa ennemmin kuin mitä moni asiaa miettinyt on osannut edes kuvitella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

https://www.youtube.com/watch?v=B3gTalofag0

"Moi kaikki! Median välityksellä kuulee useimmiten, kun kansalaisia kuolee tai vammautuu erilaisissa onnettomuuksissa ja tapaturmissa, mutta harvemmin kuulee niitä uutisia jolloin kansalaisia olisi pelastunut lähes varmalta vammautumiselta tai kuolemalta, vaikka tällaisia läheltäpiti tilanteita on todella monella kansalaisilla Suomessa etenkin liikenteessä. Ja haluan jakaa tässä yhden kokemuksen liikenteestä.."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset