KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Postin uusi aluevaltaus on hyvää johtamista!

Kirjeposti tulee lähes häviämään jo seuraavien vuosikymmenten aikana.

Postimaksut nousevat lisäksi niin korkeiksi, että enää ei kirjeitä lähetä toisilleen kuin tosi rakastavaiset ja rikkaat.

Postissa on varmasti ajateltu oikein palvelukonseptin muutosta, koska postissa on töissä hyvin vireää työvoimaa ja usein vielä hyvin palvelualtistakin.

Realiteetit on havaittu postin johdossa oikein ja toivottavasti Postista tulee kansalaisten ja etenkin rajoitteisten kansalaisten arkea tukeva valtiollinen konserni. Kyllä tässä siis on ideaa!

Lähdeuutinen:

"Yritysosto laajentaa Postin kotipalvelut kattamaan arjen tukipalveluiden lisäksi kotihoidon, Posti tiedotti tiistaina."

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/posti-laajentaa-liiketoimintaansa-kotihoitoon/6258820

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

"Mutta jos asiaa katsoo puhtaasti Postin liiketoiminnan näkökulmasta, yhtiö on selvästi ymmärtänyt tärkeimmän eli sen, että sillä on ainutlaatuinen verkosto ympäri Suomen."

http://www.talouselama.fi/kommentit/posti-on-ymmar...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

En luonnehtisi moista rönsyilyä taitavan johdon ilmentymäksi. Kyse on pikemminkin epätoivoisesta huitomisesta sinne tänne, kuin hukkuva, joka tarrautuu oljenkorteen.

Nykyään on tavaroiden lähettäminen suoraan koteihin monin verroin runsaampaa kuin vielä vuosikymmen sitten ja tulee kasvamaan jopa räjähdysmäisesti tästä eteenpäin Posti menettelisi viisaammin, jos panostaisi rahtipuolelle ja kilpailisi yksityisten rahdinkuljettajien kanssa tehokkaammin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset