KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Ydinviesti on viestinnässä tärkein asia!

Viestimme sosiaalisessa mediassa koko ajan, vaikka järkevintä olisi välillä pysähtyä ja miettiä omaa ydinviestiä, että mitä asiaa haluaa oikeasti painottaa viestinnässään. Toki viestinnässä painotus on vaikeaa, jos ottaa huomioon viestinnässä myös omat reagoinnit toisten julkaisuihin.

Suurin vaikutus yleiseen mielikuvaan henkilöstä sosiaalisen median välityksellä on tietenkin hänen sosiaalisen median profiilien kotisivulla. Kannattaa käyttää hyviä kuvia ja korostaa parhaita puolia, jos haluaa oman ydinviestin luovan mielikuvaa asiantuntemuksesta ja sivistyksestä. Ei kannata käsitellä kuvia sosiaalisen median palvelun profiilin etusivulla, jos haluaa viestiä että henkilönä on rehellinen, aito ja luotettava.

Ydinviestin hahmottaminen niinkin spontaanissa viestinnässä kuin sosiaalinen media on joskus hyvin hankalaa, jos ei ole tehnyt selvää itsetutkiskelua kaivaakseen tämän viestin esille itsestään. Itse kun ajattelen vaikeasti mielenterveydeltä sairastuneena kansalaisena ydinviestiäni sosiaalisessa mediassa, niin haluan välittää sellaisen mielikuvan, että elämässä on toivoa!

Toinen keskeinen ydinviesti tai tavoite viestinnässäni on pyrkiä aktivoimaan muita henkilöitä keskustelemaan, mutta tässä asiassa en ainakaan vielä ole onnistunut. Kolmas rinnakkainen tavoite minulla on antaa mielikuva asiallisesta, varteenotettavasta, idearikkaasta ja rakastavaisesta miehestä.

Lopulta asia on juuri niin että vain harva henkilö yleisöstäsi osaa nimetä kolme parhainta kirjoitustasi, vaikka sinulla olisi aktiivilukijoita tuhansia. Joku voi osata nimetä yhden tärkeän kirjoituksen blogistasi, mutta useampia on takuulla jo hankala ulkomuistin varassa nimetä.

Edelliseen viitaten väitän että yleensä sosiaalisessa mediassa joka päivä on uusi alku, jos ei ole munannut itseään tosi pahasti. Ja moni voi munata itsensä tarkoituksellakin kalastellessaan huomiota itselleen. 

Mikä on sinun ydinviestisi sosiaalisessa mediassa? Oletko miettinyt sitä ollenkaan?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset