KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Miten kaunis ihminen tunnistetaan?

Nyt minua mietityttää kauneuskäsitykset. On olemassa luonnollisen kauniita ja siten erottuvia ihmisiä ja oikea kauneus saattaa olla jopa pelottavaa monien mielestä. Pelottavuudessa ja kauniin ihmisen aiheettomassa syrjinnässä on varmasti perää eli siinäkin Janten laki toteutuisi.

Mikä tekee ihmisestä kauniin? Onko kauneus iän myötä katoavaa?

Surullisia tarinoita voi jotkut ihmiset tietää siitä että jotkut eivät edes tiedä olevansa kauniita ihmisiä etenkin nuorina. Tämä on erikoinen kysymys, joka koskee koko ihmiskuntaa, että miksi hyvällä lailla poikkeavia ihmisiä halutaan tasapäistää yhdenvertaisuuspaskalla? 

Omaa kokemusta

Sanoin viime vuonna Mäkkärissä Oulussa poikieni kanssa käydessä kahvin ollessa kylmää kuuluisan kliseen, että kylmä kahvi kaunistaa ja siihen mielestäni eräs mies sanoi: "ei sun tartte enää kaunistua." Kiitin sanoista ja otin sen kehuna ja kai se sitä olikin. Ensimmäisen kerran elämässäni muuten silloin joku kehui ulkonäköäni. 

Kehu toista henkilöä, kun siihen on oikeasti aihetta.

Mielestäni etenkin suomalaisten pitäisi enemmän kehua toisiaan vilpittömästi kun siltä sisimmässä tuntuu. Tosin vallalla oleva teennäinen mielistely ja katteeton kehuminen saisi jäädä vähemmälle. Sano se jos joku on vaikuttava, koska kyseisen henkilön elämässä positiivinen kehu voi olla todella merkittävä hyvänlaatuinen elämää suotuisampaan suuntaan ohjaava sosiaalinen impulssi!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Kylmä kahvi tosiaan kaunistaa mutta ei sekään ihmeitä saa aikaan. Näin olen vastannut. Tai sitten että naama sietäisi mutta vatsa ei.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

On myös sanottu, että turpansa voi pitää kiinni, jos ei ole läsnäolevista mitään hyvää sanottavaa. :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset