KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Maahanmuuttopolitiikka pitää olla kriittistä!

  • Twiittasin aiheesta jo tänään!
    Twiittasin aiheesta jo tänään!

Demarinuoret ottivat tänään kantaa Facebookissa, että maahantulijoita ei pidä käännyttää sota-alueelle. Se on silti määrittelykysymys, eikä kovin yksinkertainen asia, että mikä on sotatila? Sotatoimialue on kuitenkin ihan eri asia kuin levoton terroristivyöhyke.

Itse olen jossain määrin maahanmuuttokriittinen, sikäli että Suomen ei mielestäni tarvitse hoitaa turvapaikkahakijakriisiä yhtään sen enempää kuin minkään muunkaan EU-jäsenvaltion. Lisäksi emme voi ajatella, että annamme turvapaikan sellaisille itkeville nuorille miehelle, jotka eivät pysty uskottavasti perustelemaan tarvetta turvapaikalle!

Terroristien esiintyminen turvapaikanhakijoiden kotiseudulla ei pitäisi riittää perusteluksi oleskeluluvalle. Turvapaikanhakijalle pitää kuitenkin antaa ehdottomasti oleskeluoikeus Suomessa, jos turvapaikanhakijan henkeen liittyy selvä uhka ja turvapaikanhakija kykenee sen osoittamaan suurella todennäköisyydellä todeksi!

Pitää huomioida turvapaikanhakijakysymyksessä riskinä se tosiasia, että jos emme löydä turvapaikanhakijoina oleville nuorille miehille paikkaa yhteiskunnassamme, niin vaarana on heidän radikalisoituminen tai muuten lähteminen rikolliselle polulle.

Yhteiskunnan puolesta pitää olla selvä sosiaalinen yhteys oleskeluluvan saaneisiin, että maahanmuuttajia voidaan ohjata elämässä eteenpäin suotuisasti hyvään elämään Suomessa. Maahanmuuttajien kotouttamiseen pitää olla riittävät resurssit, eikä tätä asiaa ole missään nimessä varaa laiminlyödä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset