KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Poliittinen konsensus ei pidä kritiikistä?

Minulla on vahva tunne, että minua halutaan prässätä tietynlaiseen muotoon. Olen halunnut olla aktiivinen somessa, koska olen kokenut epäoikeudenmukaisuuden niin vahvana itseäni ja muita yhteiskuntamme huono-osaisia kohtaan.

Kaikki selitetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa markkinatalouden opein, vaikka markkinatalous on hyvin pienen väestönosan keino itse asiassa hallita koko yhteiskuntaa. Jossain määrin rahan valta käy yli valtioiden rajojen ja yhteiskuntien edun, kun pieni porukka päättää mikä meille huono-osaisille on paras sopeutusohjelma nöyrään ja päättäjiä kiittävään elämäntyyliin.

Politiikan voi ajatella olevan jatkuvassa virheenkorjaustilassa, kun eri eturyhmät tappelevat ainakin muodollisesti konsensus-Suomessa paremmasta elintasosta omille kannattajilleen. Parasta olisi, jos poliittiset päättäjät ymmärtäisivät yhteiskuntamme rakenteen olevan lähinnä sitä varten, että voimme laumasieluisina ihmisinä huolehtia kaikista yhteiskuntamme jäsenistä kunniallisesti!

Vahvimmat henkilöt pärjäävät aina ja heidän vastuulle jää heikompiosaisten kansalaisten elinmahdollisuuksien ylläpito. En ymmärrä poliittista konsensusta, joka rapauttaa kansalaisten toivoa paremmasta eikä se pyri edes palkitsemaan niitä, jotka tekevät kovimman työn yhteisen hyvinvointimme eteen! Vaietkaa vaan konsensuksen edustajat, mutta vielä koittaa uusi aika ja sitten lasketaan kenelle mitäkin jää ja suurimpien välistävetäjien käteen voi jäädä narunpää!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset