KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Kritiikkiä mediapersoonille!

Mediassa vaikuttavat henkilöt haluavat elää harhassa, että heidän vaikuttavuutensa olisi jotenkin ihan poikkeuksellista tänä sosiaaalisen median aikakaudella, mutta he ovat väärässä.

Ei ketään järki-ihmistä kiinnosta jonkun julkkiksen (artistin, näyttelijän, mallin) mielipide yhtään, jos siinä ei ole mitään kovaa perustaa. Julkisuuden henkilöt suojelevat omaa pilvilinnaansa siten että he pitävät matkan maahan pitkänä. Entä sitten kun rysähtää ja pilvet eivät enää nosta sinua? 

Parempi olisi jos julkisuuden henkilö käsittäisi, että hän on ihan tavallinen kuolevainen, eikä hänellä ole sen helpompaa löytää oikeita ystäviä tai aidosti rakastavia henkilöitä kuin muillakaan kansalaisilla. Ja joskus kunnon julkisuuden henkilö kärsii paljon suuresta mediahuomiosta, ettei hän ei enää kykene erottamaan ihmisten vilpittömyyttä hänen ympärillä olevan suuren huijariporukan seasta.

Esimerkkejä löytyy huonoista ihmissuhdemenestyjistä superjulkkisten joukossa alkaen ämmällä eli Marilyn Monroe, Madonna, Elvis Presley jne.

Ps. Jos joku julkkis lukee tätä, niin ehkä parasta on olla itse aloitteellinen mielenkiintoisia tyyppejä kohtaan, koska jos media ja some seuraajia on miljoonia niin ei aidosti kunnon ihmiset enää edes lähesty teikäläisiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo
Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kestojulkkiksia , joista suurin osa on samalla ns. turhia julkkiksia , on todella paljon Suomen kokoisessa pienessä valtiossa.

Tämä ilmiö kertoo meistä suomalaisista todella paljon. Järki-ihmisiä taitaa olla vähemmän kuin julkkiksia.

P.S. Julkisuudesta pudonneita julkkiksia revitään säännöllisin väliajoin kertomaan medialle, mitä heille nyt kuuluu. Yleensä he kertovat, että hyvää kuuluu ja että he kyllästyivät julkisuudessa oloon. Naamasta näkee, että valehtelevat.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tarkoituksella mediasuosikkeja on vähän näin pienessä maassa, koska media kerää paremmin rahaa, kun harvat tyypit tehdään tunnetuiksi yhteiskunnallisessa viestinnässä. Tämä johtuu siitä, että harvoihin tyyppeihin on helpompi ihastua ja samaistua.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Poliitikkojen suhteen on sama juttu. Mikrofoni työnnetään aina samojen henkilöiden suuhun ja kamera käy.

Suurin osa suomalaisista ei tunne edes ulkonäöltä kuin pienen murto-osan kansanedustajistamme.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #4

Medialla lienee pienoiset suosikit politiikassa, mutta puolueet kyllä kontrolloivat tarkkaan keitä puolueen nimissä päästetään pinnalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset