KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Turun terroristiset puukotukset!

On täysin ymmärrettävää kysyä, että miksi Suomeen haluttiin hyökätä ilmeisesti ääri-islamististen terroristien toimesta.

Muistammeko enää Tukholman keväistä terrori-iskua kuorma-autolla, muistammeko viime vuonna joulurauhan julistuksen Turussa, kun katuja oli suljettu raskailla ajoneuvoilla puolustusvoimien virka-avulla yleisön turvaamiseksi. On täysin perätöntä väittää, etteikö viranomaiset ole jo pitäneet riskiä terroristisiin hyökkäyksiin merkittävänä jo vuosikausia.

Mielestäni viranomaiset ovat toimineet todella hyvin ennakoidessaan potentiaalista terrorihyökkäystä. Olemme monet suomalaiset jo odottaneet ja pelänneet, että milloin islamistinen terroriaalto yltää tänne syrjäiseen Euroopan kolkkaan ja nyt se on sitten todellisuutta. Terroristinen hyökkäys on aina sitä järkyttävämpi mitä rauhallisempi yhteiskunta on, koska kontrasti on niin vahva rauhantilan ja verenvuodatuksen välillä.

Israelin puolustusministeri Ehud Barak sanoi vuonna 2011 sotimisesta: "Muuttakaa Suomeen, jos ette kestä."

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000392677.html?nomobile=4

Olen edelleen samaa mieltä Ehud Barakin kanssa, että yhteiskuntamme on hyvin turvallinen, vaikka yhteiskuntarauhaa halutaan järkyttää nyt jopa terroristien toimesta! Voimia kaikille viranomaisille hoitaa terroristisia asioita jatkossakin rautaisella ammattitaidolla niillä resursseilla, jotka käytössänne ovat!

Lopuksi

Terrorismi ei pyri valtaan maaperää, vaan se pyrkii saamaan aikaan yhteiskunnissa sisäisiä ristiriitoja ja kärjistää ihmisryhmien eli lähinnä maahanmuuttajien ja kantaväestön välejä! Muistakaamme, että ei ole kuin harvojen ja yleensä hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa kasvaneiden henkilöiden juttu juosta ja tappaa verisen puukon kanssa ihmisiä täysin sattumanvaraisesti. On helppoa sanoa vaikka vaikea ohjelmoida ajatukset siihen, että ei kannata antaa pelolle liikaa valtaa, vaan yrittää elää kuten ennenkin kuitenkin hieman valppaammin mielin aina silloin kun näkee jotain tavanomaisesta poikkeavaa julkisilla paikoilla mukaanlukien sosiaalinen media.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kiittämättömyys on islamin palkka.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

En minä pidä terroristeja islaminuskoisina.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Loukkaat terroristeja, joka sanovat harjoitavansa puhtainta islamia?

Mitä kiittämättömyyteen tulee, olet varmaan ollut moskeijassa, kun sikaasyöviä juoppoja suomalaisia on kiitetty siitä, miten hyvin he ovat muslimeja auttaneet?

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Sen sijaan, että vouhotetaan kansainvälisen terrorismin Suomeen tulosta, pitäisi keskittyä siihen ydinasiaan, miksi jotkut radikalisoituvat niin, että ovat valmiita millaisiin tekoihin tahansa.

Tältä kannalta on hyvä, että Turun puukottaja pysäytettiin, eikä tapettu. Häneltä on ajan kanssa mahdollisuus saada tietoa siitä, miten hän itse maailman koki niin ahdistavaksi, että ryhtyi äärimmäiseen tekoonsa.

Olkoot soluja ja ryhmiä mitä tahansa, yksilöt näitä tekoja suunittelevat ja tekevät ja tekevät niitä myös suunnittelematta, kun on vain tarve harhaisessa voimantunossa saada jotain suurta aikaan; päästä otsikoihin, tulla tunnetuksi ja pelätyksi. Ennen, eikä niin kauan siten, häjyt riehuivat pohjanmaalla. Näillä nykyajan häyjyillä ei isänmaata ole. Toimintareviirinä on koko maailma.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Viljo väität siis, että kurkunleikkaajiksi voi radikalisoitua suunnilleen kuka vaan? Olet väärässä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset