KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Pervo, pervompi - totuus!

Kai sen voi hyvin ymmärtää, että ihmisellä on tarve salata osa identiteettiään. Silti en ymmärrä, että miksi esimerkiksi minua saa nimitellä sosiaalisen median syövereissä pedofiiliksi kehariksi ja ties miksi.

Jopa pitkässä parisuhteessa voi jäädä asioita pimentoon.

Nyt jos sanon osan poliiseista olevan piilohomoja, niin minua pidetään tietty homona. En silti väitä, että minulla ei olisi jossain määrin outoja fantasioita, mutta en minä niitä kaikkia näe aiheelliseksi julkistaa, vaikka ne ovatkin ihan harmittomia juttuja. Osa tervettä ihmistä pyrkii läheisissä suhteissa rehellisyyteen, mutta moni fantasia tai sellainen saattaa jäädä pitkässä parisuhteessakin omaksi salaisuudeksi.

Henkilön oma seksuaalisuus on arka aihe!

Kaikista arimmat paikat ihmisellä liittyvät just näihin salattuihin asioihin kuten omaan seksuaalisuuteen, koska ihmisellä on tällä aikaudella luontainen tarve vaalia omaa sisintä edes hieman. Olen minä epäsuorasti netissä ja melko suoraan varsinkin selaustavoillani tuonut esille omia mieltymyksiäni ja omaa identiteettiäni. Ei se mua haittaa mutta moni kiusanhenki saattaa ajatella, kun kerron jotain avoimesti, että kertomani ei ole koko totuus vaan jotain paljon pervompiakin juttuja kuuluu elämääni.

Käyttäytymisen ennustamisesta nettiselauksen avulla?

Nettikäyttäytymisen perusteella henkilöä arvioitaessa pitäisi hieman miettiä, että kiinnitettäisiin huomio ennemmin netin ajankäytön ja julkaisuiden yleisilmeen perusteella, eikä yksittäisistä ylilyönneistä tai satunnaisista sivustovierailuista tehtäisi liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Toki jos sama käyttäytyminen toistuu aika ajoin sivustovierailuissa, niin silloin voinee tehdä jotain johtopäätöksiä henkilön identiteetistä tai potentiaalisesta käyttäytymisestä.

Olen avoimien homojen kannalla!

Minulla ei tosiaan ole piilohomoja mitään vastaan, mutta enemmän pidän avoimen rohkeista homoista kuin salaa homopornon parissa runkkaavista pelkureista. Lopuksi haluan sanoa kaikkea hyvää virallisille ihmisten nettianalysoijille, koska työnne on tärkeää ja sen merkitys saattaa vielä kasvaa merkittävästi jopa täällä Suomessa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Mitä enemmän avautuu,sitä enemmän saa paskaa silmilleen..lienee olet sen huomannut?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Näin se menee, mutta ihmiselle annetaan yleensä vain se mitä hän kestää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset