KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Niklas Herlin ja hänen muistoa kunnioittaen!

Minulla ei ollut kovin vahvaa ennakkoasennetta Niklas Herliniä kohtaan, kun hänen Uusi Suomi verkkopalvelussa aloitin kirjoittaa blogia vuoden 2011 joulukuussa, vaikka kunnioitin Niklasta jostain syystä niin pidin häntä hieman omalaatuisena.

Käsitykseni muodostui lopulta Niklas Herlinistä vuosien varrella hänen kirjoituksia välillä Puheevuorossa vilkuillessani hyvin lämminhenkiseksi mutta silti ajoittain leiskuvaksi raharikkaaksi. Olen hyvin kiitollinen Niklas Herlinille hänen luomansa blogifoorumi Uusi Suomi Puheenvuoron johdosta, joten minun puolestani Niklas Herlinin muistoon tulee suhtautua kunnioittavasti.

Vielä pitää todeta että yksityiskohtaisemmin olin vaikuttunut, kun Niklas Herlin kirjoitti jossain välissä kehitysvammaisista kirjoituksen ja hän kirjoitti siinä yhteydessä, että mielenterveyspotilaiden asia on vielä ihan retuperällä tai jotain sen tapaista.

Nyt syyskuussa vaikutuin hänen Vapaavuoro kirjoituksesta otsikolla 'saavutukseni kasvattajana':

http://niklasherlin.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/242962-saavutukse...

PS. Niklas Herlin teki minulle sen, jota olen pitänyt aikuisiällä yhtenä ohjenuorana elämässä eli jätä hieman kiitollisuudenvelkaa sinne tänne ja elämäsi on mukavampaa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset