KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Ihmiskunnalla on valinnan paikka!

Ihmiskunnan piirissä vallitseva pimeys haittaa korkeamman ymmärryksen syntymistä loppuun saakka. Markkinatalouden kilpailukeskeisyys saattaa olla kokonaisuutena ainakin nykyisellään ihmiskunnan pahin harha-askel. 


Kuka tyytyy enää osaansa?


Yhteiskunnat ajatellaan nationalistisesti toistensa kilpailijoina, vaikka järkevämpää olisi nähdä ihmiskunta yhtenä, mutta se ei ole nykyisellä ihmisen moraalitasolla mahdollista. Kun kaikki tavoittelevat elintasoa ja sosiaalista pärjäämistä, niin käytetään myös hyvin kyseenalaisia keinoja hyödyksi. Kuka tyytyy enää osaansa jos tiedämme, että muutamilla tempuilla saisi niitä asioita joita elämässään haluaa?


Ystävyys tekoälyanalyysiin?


Ihmiskunnan piirissä on syytä alkaa arvostaa enemmän suoraa rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta oli henkilön arvopohja sitten millainen tahansa! Tässä asiassa tekoäly voi auttaa, jolloin tekoäly kertoisi henkilön luotettavuudesta ja arvopohjasta epäilevälle ystävälle!


Tunne ja hyväksy se!


Joko haluamme avoimempaa sosiaalisuutta tai sitten pelailemme kaikissa ihmissuhteissa emmekä halua tuoda julki syvimpiä aitoja tunteitamme, vaikka ajamme itsemme silloin elämässä haaksirikkoihin. Tunteiden ja omien ajatusten aito kohtaaminen on ehkä vaikein ihmisen henkisen kasvun paikoista ja muut ovat oman menneisyyden kohtaaminen ja kehon luonnollinen hyväksyminen!


Omasta kokemuksestani!


Itse olen halunnut kertoa avoimesti tunteistani somessa viime vuosina ja pyrkimykseni on ollut ilahduttaa joitakin tyyppejä, jotka olen kokenut rakkaiksi itselleni. Onhan tällainen viestintä hyvin raskasta enkä tiedä onko siitä ollut kenellekään edes mitään iloa. 

 

Lopuksi runoelmani kaikille rakkailleni!


Rakastuminen on ihmiselle toisen ihmisen menettämisen pelkoa ja rakkaus on luopumisen tuskasta selviämistä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Mielenkiintoisen erilainen blogi, pidin siitä! Materialismi on myös minusta yksi suurimmista "kirouksista", ehkä myös monille jatkuva kiire. Taloudellisissa asioissa minusta suurin ongelma on eriarvoisuuden lisääntyminen ja jakautuminen niihin, jotka pärjäävät hyvin ja niihin jotka pärjäävät huonosti. -Ajattelulle kannattaa aina jättää aikaa.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tattista vaan, kun annoit palautetta! Olen kyllä sanojeni takana ja olen ennen uskonut että markkinatalous kannustaa ihmisiä hyviin tekoihin, mutta näin ei sitten aina kuitenkaan ole.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset