KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Haluan olla taas Demari!

Päivän jymypaljastukseni on se, että haluan olla taas demari! Olen ollut kahden vaiheilla ja koen demarit parhaaksi vaihtoehdoksi sen takia, koska SDP on humaani yleispuolue jonka arvopohja on vankka ja uskon sen kehityskykyyn!

Muutama sana vihreistä!

Vihreät on silti erittäin tärkeä kansanliike ja toivon, että he panostavat todella arvoperustan mukaiseen politiikkaan, jossa tärkeintä on luonto ja tasa-arvoinen suhtautuminen ihmisiin.

Täysin mahdollista, että vihreät nousevat suurimmaksi puolueeksi, jos luonto ja sen säilyminen koetaan yhä tärkeämmäksi kansalaisten keskuudessa kuten nyt siltä vaikuttaa. Olisi sääli, jos luontoihmisten puolue alkaa hamuta itselleen yleispuolueen statusta.

Vihreillä on laaja potentiaalinen kannatus jo sellaisenaan ja luonnolla on suuri tarve olla kuultuna yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, enkä pidä mahdottomana että vihreät ovat tulevaisuudessa pääministeripuolue.

Lopuksi!

Näillä sanoilla päätän hakea SDP:n jäsenyhdistyksen jäsenyyttä Oulussa.

Nöyrin ja toiveikkain terveisin,

Kimmo Hoikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

”Viisas mies tekee ensin ja puhuu sitten tekojensa mukaisesti.”

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tuo on minulle erityisen puhutteleva Kungfutsen viisaus, varsinkin kun mietin, että en ole ikinä ollut mikään lukutoukka eli kirjaviisas.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset