KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Yhteiskunnallinen keskustelu Twitterissä?

Aloin miettiä, että onko sillä tosiaan merkitystä ketä julkisesti seuraa Twitterissä? Avoimen demokratian ja yhteiskunnan kannalta olisi hyvä, että eri arvoilla olevat kansalaiset voivat seurata toisiaan ristiin.

Toki joillakin seuraajilla voi jo passiivisinakin olla suuri merkitys lisänäkyvyyden kannalta sosiaalisessa mediassa, mutta onko vaarallista, jos joku aatteiltaan lähes erilainen kansalainen saa nostetta myös eri lailla ajattelevien Twitterin käyttäjien taholta?

Pidän Twitterin hyödyllisen käytön kannalta oleellisena, että voi seurata vapaasti just niitä tyyppejä, jotka jossain määrin inspiroivat joko mukanaan tai vastustavaa mielialaa. Usein vastustava mieliala ja  ärsyyntyminen saattaa olla inspiraation kannalta paljon tärkeämpää.

Toivottavasti poliitikot voisivat joskus myös kehua poliittisia vastustajia ainakin sosiaalisessa mediassa jos siihen on aihetta. Itse ajattelen pyrkiväni avoimeen somen käyttöön ja luohan se osaltaan rakentavaa keskustelukulttuuria, kunhan seuraajani vielä huomaisivat sen! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset