KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Poliittisen mielipiteen vapaus on osa vappua!

Poliittinen mielipide ei saa olla sivistyneessä yhteiskunnassa syrjintäperuste, mutta se ei myöskään saisi olla epäpoliittisissa tehtävissä suositusperuste. Suomalaiset ovat edelleen melko ahdasmielisiä, jonka takia täällä ollaan usein omissa poliittisissa kuplissa, eikä haluta nähdä poliittisesti eri tavalla ajattelevissa kansalaisissa ainakaan päällimmäisenä mitään hyvää. Henkilö on vasta silloin hyvin viisas, jos hän osaa arvostaa oman alansa huippuja rehellisesti ja avoimesti ilman kateutta!

Ja lopuksi poliittinen mielipiteeni!

Niin kauan kun poliittinen valta päättää työmarkkinoita koskevia asioita, pitää olla myös oikeus poliittisiin lakkoihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Minun poliittinen mielipiteeni:

Niin kauan kuin taloudellinen hyvinvointi on tärkeää useimmille kansalaisille, tuontantovälineiden pitää olla kansan kollektiivisessa omistuksessa.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Poliittinen mielipide ei ole huono tai väärä, kunhan se on yksittäinen mielipide eikä päättävien poliitikkojen vahvistama päätös.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Eikö poliittinen lakko ole nimenomaan päättävien poliitikkojen vahvistama päätös ?

Tuskin yksikään lakko alkaa ilman poliittista päätöstä.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #3

Poliittinen lakko on kyseessä silloin jos asia ei kosketa millään lailla työmarkkinoita. Päättävillä poliitikoilla tarkoitan hallituspolitiikkaa ja lainsäädäntöä muokkaavia poliitikkoja. Politiikka tietenkin on yhteisten asioiden hoitamista, mutta en nyt oikein tajua mikä saivartelusi pointti on?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset