KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Kun mua homoksi huudettiin!

Olin noin viikko sitten Oulussa kaupungilla ja ohi ajoi nuorten miesten auto. Kuulin auton sivuikkunasta mua huudettavan homoksi. Ajattelin, että voi hitsin hitsi, mutta piakkoin muutin ajatteluani, että -  vau - olipa kiva kun mua homoteltiin, koska homot on usein tosi hyvännäköisiä ja he osaavat erityisesti pukeutua hyvin!

Homo huutelu onkin usein miehistä kateutta, mutta entä jos joku on rekkalesbo, niin mitä siitä sitten seuraa? Hyvää viikonloppua erityisesti aiheetta homoiksi väitetyille ja huudelluille sekä myös ihan oikeille homoille! :)

PS. Kantani evankelisluterilaisen kirkon homoavioliittojen vihkikieltoa kohtaan on sitä vastustava eli minun mielestäni kirkolla ei voi olla erilainen ihmiskäsitys kuin yhteiskunnalla, kun tasa-arvoinen avioliittolaki on jo ollut todellisuutta. Terkkuja vielä tässä niille joillekin julkihomoillekin, joiden kanssa on ollut ilo elämäni varrella jutella! :)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Kyllähän homottelu on tänä päivänä kovin epäonnistunutta solvaamista. Vai pitäisikö heteroksi kutsumisestakin pahastua?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Riippuu varmaan ketä sanotaan heteroksi ja millä tavalla? Heterous on oletusasetus kaikilla, mutta jos homo sanoo että "sä ootkin hetsku" niin se on varmaan ihan mairittelevaa. Ihmisiä on erilaisia ja perusheteroksi kutsumisesta varmaan useimmat miehet olisivat ylpeitä, vaikka pornoa ja isoja lerssejä netistä katsovatkin.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Runkkariksi kutsuminen lienee edelleen aika loukkaavaa vaikkakin lienee homoilla ja heteroillakin aika yleistä,, olen kuullut.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Runkkariksi haukutaan yleensä miesoletettuja. Miksi pitäisi kutsua oletettua toimintaa harrastavia naisoletettuja?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #12

Olisiko lirppaaja tai lirppari hyviä nimityksiä?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Monet kieltämättä loukkaantuvat syistä, jotka ovat järjellä ajatellen aika hassuja. Tutkitustihan noin 100 % ihmisistä masturboi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Autokuskina olit homo kun et oikeiden homojen mielestä heterona osannut ajaa heidän omien liikennesääntöjensä mukaisesti.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Eiku kävelin Oulun kaupungintalon nurkilla torikatua pitkin. :)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onko Oulun kaupungintalon tienoo sitten paikallisten heterojen reviiriä, jolla käyskenteleviä ihmisiä homot nimittelevät homoiksi ?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #13

En tiedä. Kyllä se minusta vähän oudolta tuntui, vaikka olen melko hyvännäköinen mies.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

No, oululainen herkästi kaikesta suuttuu. Yksi talvi olimme murtajan kanssa Oulussa ja kaveri sanoi taksikuskille että paina Jouni lapikkaalla kaasua. Hyvä että ei asiakkaitaan pientareelle heittänyt.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Eiku se saattoi olla iskurepliikki! :)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Entäs jos huudetaan vitun homoksi?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kyllä mua vittupääksi on nimitelty.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuosta nimikkeestä voisi ehkä päätellä, että saisit suuseksiä usein, joten tuskin siitäkään kannattaa loukkaantua.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #15

Heh heh, odotan vielä anteeksipyyntöä ainakin yhdeltä vanhalta duunikaveriltani, kun hän varmaan oli mustis mulle, kun sen lyyli oli mun vanha luokkakaveri! :)

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Tulee elävästi mieleen tapaus 80-luvun loppupuolelta: Menin eräänä aamupäivänä kaverin kanssa Helsingissä Hallituskadun alkoon. Liikkeen oven luona oli laitapuolen kulkijaksi hyvää vauhtia matkalla oleva nuorehko mies, joka tarvitsi krapulansa lievittämiseksi pulloa ja pyysi meitä hakemaan sen, koska häntä ei kaiketi ollut päästetty sisään. Vastasimme jotain sellaista, että “sori vaan, ei taida nyt onnistua”, mihin hän vastasi vihaisena, että “v…n homot!”. Minä siihen, että “mikäs ite oot”, mihin vastauksena hän huusi peräämme entistä kireämmällä, epätoivoisella äänellä, että “voi v…u!”.

Jälkeenpäin mietin, oliko oikein, ettemme hakeneet miehelle pulloa. Vaikea sanoa. Joka tapauksessa minun kävi sääliksi, että miehen elämä oli suuressa vaarassa ajautua turmiolle.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niin me ollaan kaikki vanhoja.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #20

Ei sentään ikäloppuja olla kaikki. :)

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#19. Vanhako muka, vasta viisikymppinen. Se nuorehko mies Alkon ovella 80-luvun lopulla oli suunnilleen minun ikäiseni, ehkä pikkuisen vanhempi.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #23

Siitä toisesta tässä keskustelussa mainitusta haukkumasanasta mieleeni juolahti toinen episodi takavuosikymmeniltä:

Ajelin autoa, ja eräässä risteyksessä vasemmalle kääntyessäni oikeasta suunnasta ilmestyi yhtäkkiä auto, joka soitti torvea, koska sillä ilmeisestikin olisi ollut etuajo-oikeus. Seuraavan kadunpätkän auto ajoi takanani, ja huomasin peilistä, kuinka autossa istuneet kaksi romaninaista näyttelivät yhtä mittaa minulle keskisormea. Kadun päässä oli punaiset valot, takana tullut auto ajoi toista kaistaa viereeni, ja sen kuljettaja huusi, että ”v...n runkkari, opettele ajamaan!”.

Myönnän suoraan, olin varmaankin ajanut edellisessä risteyksessä epähuomiossa heidän eteensä vasemmalta ilman etuajo-oikeutta.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #23

Hyvin muistat vanhat homottelut, mutta niin minäkin jostain kumman syystä muistan, kun ala-asteella paras kaverini sanoi mua homoksi.

Käyttäjän kuoppari kuva
Ari Kuoppa-aho

Joskus nuorempana istuttiin kaverini kanssa etelä-pohjalaisessa ravintolassa rock-tyyliin kajaalit silmissä. Meikattu mies oli siinä baarissa erittäin harvinainen näky ja ilmeisesti sillä eräs mies tuli kyselemään että "-Ootteko te homoja?" Vastasin tähän että "-Sori ei olla, mutta kannattaa jatkaa etsimistä, kyllä sä vielä jonkun löydät".
Kaveri meni niin hämilleen, ettei tullu edes tappelua =)

Risto Koivula

Ei se mitään mukavaa ole, että luullaan homoiksi, kun ei ole...

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Minua on luultu vähän väliä heteroksi, vaikka en ole, enkä minä sitä nyt niin hirveänä pitäisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset