KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Yhteiskuntia kohtaavista uhkakuvista, rauhantilasta ja todellisuudesta!

Kolmas maailmansota on hyvin kaukainen ajatus, koska millään voimallisella valtiolla ei ole halua kehittää valloitusarmeijaa. Kansat ovat tällä hetkellä väsyneet sotimiseen ja konflikteihin. Jäljellä olevat kylmän sodan rippeet ovat mediapeliä.

Valtioiden välinen keskinäisriippuvuus on paras tae maailmanrauhasta ja tämä on varmaan myös politiikan konkarin ja ex-ulkoministeri Erkki Tuomiojan näkemys asiasta, koska kuulin ekan kerran sanan keskinäisriippuvuus juuri Tuomiojalta. Siksi valtioiden väliset ongelmat eivät saisi olla milloinkaan yhden osapuolen sanelua, vaan molempien osapuolten pitäisi myöntyä kuten esimerkiksi Ukrainassa. Onhan laiha sopu aina parempi kuin lihava riita.

PS. Länsimaissa suurin uhka terveydelle on huono mielenterveys ja silloinkin yleensä oman itsetuhoisen käyttäytymisen myötä. Miksi tätä ongelmaa ei haluta hoitaa? Yhteiskuntakulttuuri provosoi herkkiä ihmisiä itsemurhiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

"valtioiden väliset ongelmat eivät saisi olla milloinkaan yhden osapuolen sanelua, vaan molempien osapuolten pitäisi myöntyä kuten esimerkiksi Ukrainassa."

Mitä tuo tarkoittaa? Ukraina myöntyy luopumaan Krimin takaisin saamisesta ja antaa Krimin Venäjälle ja Venäjä myöntyy ottamaan Krimin vastaan?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

En minä tiedä, mutta Venäjääkin pitää kuunnella! :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset