KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Identiteettikriisi osa 2!

Muuttuuko osa ihmisiä identiteetin kypsyessä hellyydenkipeistä hoivattavista hoivaajiksi ihan luontevasti? Ehkä sellaiset henkilöt ovat silti vähemmistöä. Useampi aikuinen saattaa olla sylinkipeä ja sitä ehkä peitellään, kun otetaan aina vahva rooli itselle. 

 

Etenkin mieheltä odotetaan henkistä vahvuutta ja kypsyyttä, vaikka se ei olisikaan kuin rooli miehen todellisten mieltymysten ja tarpeiden päällä. Mies joka haluaa itselle halipaijausta pidetään ehkä pervona tai hinttarina, mutta harvemmin kai identiteetiltään epäkypsänä.

 

Naisella on usein lupa olla heikko sylikissa ihan jo pitkällä aikavälillä muotoutuneen tasa-arvokäsityksen vastaisen naiskuvan mukaisesta. Olen kokenut itse, että pelkkä hellyys saa aikaan jopa laukeamisen. Onko monia naisia jotka saavat orgasmeja pelkästä hellyydestä?

 

Minua ei haittaa vaikka olisin fyysisesti heikompi osapuoli parisuhteessa, vaikka vielä tärkeämpi asia minulle olisi saada naisen hellyyttä. Selitän tämän ajattelumallini jossain määrin epäkypsällä seksuaalisella identiteetilläni. 

 

Koen olevani edelleen poikanen, vaikka välillä osaan peittää tämän puolen jotenkin ulospäin sosiaalisessa kanssakäymisessä. Surkeeta ajatella, että voisin olla identiteetiläni paljon kypsempi mies, jos olisin saanut lapsena enemmän hellyyttä.

 

Hellyys ei ole kai kenenkään mukaan vaarallista, mutta jos siihen liitetään herkkä seksuaalinen jännite, niin se tekee hellyydestä kai hieman likaista ja myös sen takia kun se on lapsenomaisen seksuaalista.

 

Ihmisten huono kyky sietää erilaisuutta voi johtua myös omista peitellyistä fantasioista ja ääripäässä tässä on yhteneväisyyttä homofobiaan. Hellyys tuntuu minusta kivalta ja voin sen suoraa julkisesti sanoa. Haluan myös rohkaista parisuhteissa olevia enemmän aitoon keskusteluun.

 

Jos kumpikin on hellyyskipeä parisuhteessa tai jos toinen on mestarihoivaaja ja toinen on hellyyskipeä, niin parisuhteet varmaan olisivat toinen toistaan täydentäviä. Hellyys on tärkeää ja paneminen on yliarvostettua!

 

Nimimerkki "olisitpa sylissäni"

 

Aiempi kirjoitukseni tästä aiheesta:

http://kimmohoikkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221901-identiteettikriisi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset