KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Nej till Sverigedemokraterna!

Vapaan maahanmuuton seurauksena noussut maahanmuuttokriittisyys on seurausta Suomessa ja eritoten Ruotsissa aliresursoiduista pakolaisten kotouttamispalveluista, jolloin heidän yhteiskuntaan sopeutuminen on ollut hankalaa. 

Sopeutumisongelmaan ei auta muuta kuin kuunnella maahanmuuttajien toiveita ja painottaa heille että lakeja on noudatettava. Voisi olla jopa perusteltua tuomita maahanmuuttajataustainen kovennettuna tuomiota kärsimään rikosten jälkeen.

Tänään äänestetään Ruotsissa uusien valtiopäivien voimasuhteista ja maahanmuuttokriittisten ääni on ilmeisesti kuulunut melko painokkaasti vaalikeskusteluissa. Perinteisesti ruotsalaiset ovat olleet joviaaleja maahanmuuttajia kohtaan, mutta nyt osalla on tullut mitta täyteen.

Ruotsidemokraatit saavat ainakin vaalivoiton ja on varmasti selvä asia, että heitä on kuunneltava hallitusta muodostettaessa. Voiko kokoomus ja ilmeinen vaalivoittaja sosialidemokraatit syrjäyttää koalitiolla lopulta rasistista ajattelua julkituoneet ruotsidemokraatit?

Pidän peukkuja sosiaalidemokraateille, sillä ruotsalainen kansakoti kaipaa ja ansaitsee lempeän isällistä Stefan Löfvenin johtajuutta katsoessaan ruotsalaisten mielissä edelleen hyvinvoinnin suuntaan ja luottavaisesti tulevaisuuteen! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Vapaan maahanmuuton seurauksena noussut maahanmuuttokriittisyys on seurausta Suomessa ja eritoten Ruotsissa aliresursoiduista pakolaisten kotouttamispalveluista"

...........
Eli tarvitaan vain lisää ja lisää rahaa, joka on poissa muualta. Niin ne asiat korjautuvat, tai sitten eivät. No on se ajattelutapa tuokin. Ruotsalaiset ovat jo nyt (pakon edessä) muokanneet "vapaata maahanmuuttoaan" vähemmän vapaaseen suuntaan. Siltikään yhä useammat eivät selvästikään kaipaa esim. Löfvenin "lempeän isällistä johtajuutta". Taitaa tulle se huonoin tulos heille about sataan vuoteen eikä syyttä.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

En paneutunut ratkaisuihin maahanmuuttokriisiä ajatellen, mutta hankala se on kansalaisuuden saaneita maahanmuuttajia enää minnekään häätää ja se on ihan oikein se.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Juurikin näin.
Siksi pitäisi käyttää vahvaa harkintaa kansalaisuuden myöntämisessä.
Se on peruuttamaton teko.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #3

Kyllä minunkin mielestä Eurooppa on epäonnistunut turvapaikanhakijoiden kohtelussa. Viesti ei ole mennyt perille, että turhaan ei kannata reissuun lähteä edes lähi-idästä, koska Euroopassakin on jo omat ongelmat.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Ruotsissa demokratia koetuksella miten suureksi Ruotsidemokraattien pitää kasvaa ennenkuin muut se demokraattisesti joutuvat hyväksymään.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä kysymys. Kun muistelee miten Suomessa mukasuvaitsevaiset hylkivät persuja ja kuitenkin lopulta oli otettava hallitukseen kun kannatus kasvoi jo pelottavan suureksi. Kysymykseen, sitten viimeistään, kun kasvavat kaikkein suurimmaksi..Ja sekin päivä ehkä vielä nähdään...

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Kotouttelu

Ei

Toimi

Missään

Risto Koivula

Vasemmistopuolue voittaa, ja se ei lähde Kokoomuksen kanssa sinimunakoalitioon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset