KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Poliisi hoitaa seurauksia!

Milloin esitämme lisää rahoitusta perheille kunniallisen elämän mahdollistavaan elämään. Emme halua toimia niin, koska poliiseilla pitää olla jatkossakin töitä. Onhan se komeeta, kun poliisi pistooli lanteilla patsastelee esimerkiksi täällä Oulussa Rotuaarilla ja lisää aseita löytyy mustamaijasta, joka kulkee ainakin kahtasataa!

Poliisi on ollut näkyvästi sosiaalisessa mediassa jo noin 10 vuotta, mutta milloin sote-ammattilaiset ottavat somen näiltä natseilta haltuun. Olen pettynyt suomalaisen poliisin toimintaan, vaikka kyseessä on maailman huippujoukkue kansainvälisessä vertailussa.

Poliisin pitäisi siivota ensiksi oma pesänsä tiukalla vertaisarviolla tai muuten menemme lujaa kyytiä kohti mätää yhteiskuntaa, jossa perustana on "musta tuntuu" vanhempi konstaapeli leikkimässä lääkäriä. Utelaisuus joka poliisissa kohdistuu nimenomaan muihin kansalaisiin, jonka osoitti Mika Myllylän laaja tietojen urkinta poliisin tietoverkossa poliisien toimesta!

Emme tarvitse poliisille laulavia ammattilaisia terveydenhuoltoalalla, vaan tarvitsemme poliisille enemmän rikosten uhrien tunnustuksia ja poliisin pitäisi ottaa nämä ilmoitukset vakavasti, eikä kehottaa rivien välissä kansalaista itsemurhaan kuten on asian laita Oulun poliisilla!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Eikö tämä plokikin ole vähän niinkuin musta tuntuu?
Myllylä on jo aikaa sitten kuollut ja blogisti hourii päälle vielä natseista ja länkkäreistä.

Ps. Suomessa on kohtalainen rahoitus mielenterveydelle että jos tuntuu että ne natsit ja länkkärit alkaa kovin ahdistamaan niin eikun puhumaan, se ei ole häpeä. Siellä voi puhua ilman ivaa myös poliisien pesän siivouksesta.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Onneksi on meitä virheettömiä ja rikoksettomiakin kansalaisia vai mitä?

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Täydellistä horinaa plogistilla.

Poliisin hienoin ominaisuus on periksiantamattomuus ja voiman tarvittava taso mitä tahansa ihmisiä vaarantavaa tilannetta silmällä pitäen.

Ennen vanhaan poliisi huolehti varkaista ja juopoista, nykyinen poliisi joutuu pitämään silmällä riskitekijöitä jo ennakoivasti.

Mm. Syyriassa toimineen pyhän sodan Isisi:n jäljelle jääneet kymmenettuhannet murhaajat tietojen mukaan pyrkivät Eurooppaan tavallisina hupparikavereina vailla passeja. Tässä tarvitaan viranomaistyötä poliisin ja rajavartioston taholta myös ihmisten seurannassa jopa terveystietojen suhteen -jopa terveystietojen saatavuudessa.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Juu, tiettävästi poliisikoulu antaa valmiudet psykiatrin töihin, mutta ei todellakaan lumen lapioimiseen.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Uusi poliisiammattikorkeakoulu opettaa oikeat otteet myös lumen lapioimiseen.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Mitä ovat ne rikosten uhrien tunnustukset joita poliisin pitää saada lisää? Omalaatuinen blogikirjoitus.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kaikki lähentely- ja pahoinpitelyrikokset eivät tule julki.

Käyttäjän harrihaavisto kuva
Harri Haavisto

Jopas taas oli... Poliisi joutuu vastentahtoisesti leikkimään rajallisella resursseillaan psykiatriakin, koska avohoito ei kykene auttamaan kaikkia lähinnä huomiota kerjääviä itsemurhakandidaatteja! Lisäksi rahan syytäminen lapsiperheille ei aina auta, jos perheellä on ns. elämäntaidollisia ongelmia.
Missään ja koskaan poliisi tuskin kehottaa ihmistä tekemään itsemurhaa, vaikka sellainen tietysti vähentäisi joissakin tapauksissa poliisien työtaakkaa merkittävästi.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Oulun poliisi on ajanut minua itsemurhaan justiinsa väittämällä minua itsetuhoiseksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset