KimmoHoikkala Kirjoituksen sisältöarvo osoittaa kirjoittajan osaamisen tason.

Maahanmuuttopoliittinen kantani nyt!

Olen seurannut Oulun katukuvaa intensiivisesti lähinnä keskustassa reilut kolme vuotta lähes viikottain ja ikävästi näin jälkiviisaana joudun myöntämään, että olen ollut liian hyväuskoinen kaduilla näkyvien maahanmuuuttajien tarkoitusperistä.

Hyvävoimaisilta näyttävien ulkomaalaistaustaisten nuorten miesten määrä on näkemykseni mukaan ollut jatkuvasti kasvussa viimeisen noin viiden vuoden aikana Oulun katukuvassa. Itse olen nyt havahtunut reaalitodellisuuteen, että toimettomien maahantulijoiden myötä ilmenee turvapaikkaturismia. 

Maahanmuuttovirta pitää priorisoida koskemaan etenkin nuoria perheitä ja lapsia sekä osaavaa työvoimaa. Emme tarvitse Suomeen yhtään enempää tukien varassa roikkuvia mukavasti aikaansa täällä viettäviä maahantulijoita! Nyt STOP tälle touhulle ja nuoret miehet maahanmuuttajina on karkoitettava ilman arkitoimintaa lähtösijoilleen!

Lopuksi!

Pakolaiskriteerit täyttyy nuorella miehellä hyvin harvoin, koska useimmiten yhteiskunnalliset toisinajattelijat ovat fundamenttalistien hallisemissa diktatuureissa keski-ikäisiä tai jopa vanhempia miehiä!

(Kirjoittaja on asunut Oulussa vuosina 2008-2010 Pateniemessä, vuoden 2014 kevät-talvesta vuoden 2015 toukokuuhun saakka keskustan tuntumassa Etu-Lyötyssä ja nyt olen asunut vuodesta 2015 asti Rajakylässä noin 8 kilometrin päässä Oulun keskustasta, jossa vierailen viikossa joskus useitakin kertoja.)

 

Ja ihan lopuksi kannanottoni vielä YouTube-videolla

https://

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kimmo, kiitos erinomaisesta kirjoituksesta.

Toivon sydämestäni ja vilpittömästi, että koko sosialidemokraattinen puolue ja eduskuntaryhmä näkee nyt asiat niinkuin kirjoitat ja kuten ne ovat.

Tältä pohjalta löytyy eväitä jopa hallitusyhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa Suomen parhaaksi.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kiitos tsempistä Toimi Kankaanniemi! Itse olen ollut liian hyväuskoinen maahanmuuttoa kohtaan ja tätä ajattelua on varmasti edelleen demarien piirissä.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Toisin sanoen nykymeno on apua tarvitsevien kannalta täysin järjetöntä ja moraalitonta. Myös siksi, että nykykäytännössä avun ulkopuolelle jäävät useimmiten naiset, lapset ja vanhukset, jotka ovat kaikkein eniten avun tarpeessa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tuo on sitä, mitä olen vuosikausia kritisoinut. Esim. Suomeen tulevat eivät hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta ole niitä hädänalaisimpia. Ne hädänalaisimmat ovat ihan muualla kaukana. Siellä voisi samalla Suomen miljardituella auttaa törkeästi enemmän kuin ottamalla Suomeen työttömiksi tai halpatyövoimaksi suuren osan ihmisiä. Ja tiedätte kai mistä se miljardi ja jatkossa reilusti päälle on otettu... se otetaan joko verovaroista tai velaksi - eli usein tapahtuu niin että lainaamme rahaa ja velkaannumme auttaaksemme (täysin tehottomasti) muita.

Se että joku Suomessa saa fiiliksen ja kivan tunteen "auttamisesta" ei ole tämän hölmöläispelin arvoista. Koko peli pitäisi puhaltaa poikki, ja priorisoida uudelleen. Nykyinen järjestely sylkee kaikkein hädänalaisimpia silmään ja tuhoaa mm. Suomen kansantaloutta sekä turvallisuutta.

Eero Kivelä

Ethän Toimi innostu liikaa? Liika innostus ja sininisilmäisyys johtaa harhaan. Kyllä ne ruohot aidan takana ovat edelleen entistä hapatusta vaikka raikkaamalta näyttääkin vaalien lähestyessä nykytapahtumien keidastamina.

Eikä hallitukseen pääsy saa olla itsetarkoitus. Jos hyvä ei kelpaa muille niin olkoon kelpaamatta. Terve linja pitää säilyttää. Soinilaiset eivät säilyttäneet, josko terveyttä edes koskaan aidosti olikaan. Onneksi poistuivat aitoperussuomalaisista. Toivottavasti ei tarvitse sitä pettymystä ja häpeää nähdä sekä kokea uudestaan että äänestäjät petetään.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Kiitos rehellisesti kannanotosta. Kaikilla ei luonto anna periksi tunnustaa että taisin olla aiemmin väärässä

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kaikilla on taipumus erehtyä. Oma maahanmuuttolinjani on vaihdellut viimeisen noin 15 vuoden aikana hyvin paljon. Muistelen, että olin hyvin mamu-vastainen vielä noin 10 vuotta sitten ja siihen vaikutti se kun olin katsellut netissä terroristien päänleikkauvideoita. Pidin jopa mahdollisena salaliittoa, että vihervasemmisto tekee vallankaappauksen maahanmuuttajia hyysäämällä, mutta en tähän mahdollisuuteen enää usko. Nuorella ikää ei ole hyvää olla täysin toimeton ja tässäkin on kulttuurieroja, kun suomalainen nuori tuntee alemmuutta ja häpeää vaatien kannustusta, niin samanlaiset mamut hyväksikäyttää ja raiskaa lapsiamme.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Hoikkala on jälleen sosialidemokraatti? Eikös välillä ollut "sitoutumaton"? Jäsenmaksu taas maksettu?

    «Maahanmuuttovirta pitää priorisoida koskemaan etenkin nuoria perheitä ja lapsia sekä osaavaa työvoimaa.»

Maahanmuuttajia on aika montaa lajia, työperäiset ovat todellakin yksi. Tässä keskustelussa kuitenkin puhutaan pakolaisista ja turvapaikanhakijoista, joiden kohtaama vaino tavallisesti pikemminkin katsoo sukupuolta kuin on katsomatta. Siis miehet ovat tavallisemmin vainottuja kuin naiset ja lapset. Turvapaikanhakijoissa ymmärrettävästi tapahtuu valikoitumista myös sen vuoksi, että nuorten miesten on helpompaa ja turvallisempaa matkustaa kuin naisten tai perheiden – tai vanhempien miesten. Näiden tekijöiden vuoksi on ymmärrettävää, että miehissä on painotusta.

Tosin nuoriin miehiin tämä ei päde sikäli, kuten itsekin sanoit, että he eivät yleensä harjoita sellaista vaarallista poliittista aktivismia mitä vanhemmat miehet, minkä perusteella vainoa saattaisi tapahtua. Toisaalta nuoret miehet ovat ensisijainen toiminnallinen uhka, sikäli että ovat potentiaalisimpia taistelijoita tai raiskaajia, ja siksi usein vainon – ja rasismin – kohteita.

Turvapaikkaturismi on toki varmasti myös aivan yhtä todellinen ilmiö kuin vainokin.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei pidä antaa maahantulo-oikeutta ollenkaan nuorille miehille, joilla ei ole työtä tarjolla.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «Ei pidä antaa maahantulo-oikeutta ollenkaan nuorille miehille, joilla ei ole työtä tarjolla.»

Jos ei nuoria miehiä pidä ottaa Hoikkala-Suomeen, saako ketään muuta? Onko mielestäsi sukupuolten tasa-arvon mukaista, jos pakolaisaseman saa iän tai sukupuolen perusteella, eikä sellaisella vainolla, jota varten pakolaisjärjestelmä on olemassa, pidä olla merkitystä?

Jos eläisimme 1930-luvun puolivälin Saksassa, saattaisit itsekin sosialidemokraattina huomata olevasi vainojen väärällä puolella. Lähtisitkö tyynesti keskitysleirille, tietäen ettei kaltaistasi nuorta miestä, oman kertomasi mukaan työkyvytöntä, otettaisi muussa maassa vastaan pakolaisena?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #17

Nyt maahanmuuttopolitiikka on ollut vääränlaista ja Suomi on Suomi ja sellaisena pysykööt.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ei ole häpeä tunnustaa olleensa väärässä - päinvastoin, se vaatii rohkeutta.

Olin itsekin nuorempana hyväuskoinen, auttamishaluinen ja auttamattoman naiivi. Auttamishalu on tallella vieläkin kuten pitääkin, mutta elämä opettaa ja karsii usein liian herkkäuskoisuuden - onneksi niin.

Olet vain viisastunut eli olet parempi ihminen kuin aikaisemmin. Niin sitä pitää.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

En minä pidä tätä maahanmuuttoystävällisyyttä suurena virheenä, koska mielipidevaikuttajana on hyvä antaa mielipiteiden asettua ajan kanssa ja testailla vähän mikä passaa omaksi näkemykseksi. Olen edelleen hyvälaatuisen maahanmuuton kannattaja tietty! :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Parempi herätä myöhään kuin ei milloinkaan. Tai sanoittasko ennenkuin on liian myöhäistä ..

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei mun linja kovin radikaalisti ole muuttunut, mutta sanoisin, että ajatus tuvapaikkaturismin mahdollisuudesta vankistui mielessäni koska se lienee ihan tosiasia.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Se on Suomen etu jotta sdp riveissäkin aletaan katsoo todellisuutta sellaisena kuin se on .

Birgitta Kesseli

Juuri näin! Aivan samaa näkyy täällä etelässä, joutulaita 19-35 -vuotiaita miehiä pilvin pimein. Joutilaisuu mahdollistaa yhteiskunnan tukien lypsämisen, rikkeillä ja rikoksilla elämisen. Huumekauppa houkuttaa, kuten viime vuonna kaksi suurta ilmitullutta rakilaisten pyörittämää rinkiä kuvastaa. Ihmiskauppaan on uutisoitu sekaantuneen juuri näitä samaisia työttömiä.

Käyttäjän marttivartti3 kuva
Martti Nurmi

Siitä huolimatta kyseinen rikollisjärjestö saa jatkaa, tai paremmin, meno kiihtyy!

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Onpa typerää hakea oikeutusta mamu-pedarien teoille suomalaisten hyväksikäyttäjien ja insestin varjolla.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onpa typerää pitää samaa asiaa erilaisena jos tekijä on musta tai valkoinen. Ei tässä kukaan oikeutusta hae vaan kerroin, että keskustelua on käyty samasta asiasta ennen kun maahanmuutosta edes mitään on tiedetty.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #25

Väität siis että lapsiavioliittojen seuduilta tulevilla ei ole kulttuuritausta ollenkaan erilainen kuin Suomessa?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #26

Kimmo, en minä ole mitään väittänyt, enkä väitä. Lue kommenttini uudelleen. Ei siinä sanota mitään muuta kuin, että asiasta on keskusteltu ennenkin. Sitten on linkki, joka ei ole minun tekstiäni. Sano minulle missä väitän jotakin kulttuurista tai muusta?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kirjoititte paljon faktaa.

Hädänalaisimmat ovat jääneet sotien ja raiskausten alle, kun nuoret miehet ovat lähteneet tuhansien kilometrien päähän turvaan.

Koskahan ensimmäiset vihreät ja vassarit tunnustavata erehtyneensä? Vai ovatko yhä valmiit vaarantamaan jopa lentoturvallisuuden vastustaessaan virkavaltaa ja estääkseen lailliset palautukset?

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei ne sitä voi myöntää, kun maailmanmeno on niin ihanaa eli olkaamme suvaistevaiselaisessa unelmahötössä vaan!

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Tämä kysymys on hyvin ongelmallinen demareille, koska he tarvitsevat maahanmuuttajia uusiksi äänestäjiksi. Demariäänestäjistä nuorten osuus on hyvin pieni. Ruotsissa demokraatit käytännössä voittivat vaalit maahanmuuttajien äänillä, kun maahanmuuttaja-alueilla jopa 70% äänesti demareita.

Tykkään kirjoituksestasi, mutta valitettavasti turvapaikan myöntäminen sukupuolen perusteella rikkoisi perustuslain yhdenvertaisuutta. Olen havaitsevani yleisen ilmapiirin muuttumista maahanmuuttokriittiseen suuntaan. Liberaalipuolueen edustaja tuolla jo väläytteli kansainvälisistä pakolaissopimuksista irtautumista.

Itse olin aikoinani hyvinkin maahanmuuttomyönteinen. Se lakkasi siihen kun näin ensimmäiset kuvat Tornion rajalta, minkä näköistä porukkaa sieltä tuli. On historiallisestikin pähkähullu idea päästää omille alueille valtavia mieslaumoja.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Olen samoilla linjoilla sun kanssasi. Demareista pitää sanoa, että siellä uskotaan usein parasta argumenttia ja itse argumentoin avoimesti blogeissani. Sitten jos huomaan parempia argumentteja niin saatan muuttaa näkemyksiäni. Demarit eivät saisi tehdä Juha Sipilän virhettä eli kieltää selvät poliittiset virheet, vaan nyt on aika muuttua oikeasti!

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Jännästi nyt puuttuu eräiden vasemmistoon kuuluvien monikultturistien, kuten Siikalan, Ritalan ja Snellmannin kommentit. Jotka varmasti olisivat kommentoineet, jos kirjoittaja olisi persu.

Mutta hyvä kirjoitus blogistilta,hyvä että demareissakin aletaan herätä. Rinne tosin sitä ei tee.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset