Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntavaalit vaalivalheet

Maahanmuutto on vaaliteema

Valtamedia ei tehnyt maahanmuutosta vaalien ykkösteemaa, jos teemaa laisinkaan, koska se nostaisi Perussuomalaisten kannatusta. Perussuomalaiset on nimittäin suurista puolueista ainut, joka haluaa vähentää ei-työperäistä maahanmuuttoa. Nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan tyytymättömien onkin nyt korkea aika lähteä sankoin joukoin liikkeelle vaalipäivänä. Jos ei äänestä, niin on parasta tottua ajatukseen, että Suomen yleisin nimi on pian Mohamed ( http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305868610558 ).

Valtaholismia

Olipa hetki luppoaikaa ja lueskelin eduskuntapuolueiden 2011 ja 2015 vaaliohjelmia. Tietenkin ne ovat kauniisti mainostoimistoissa laadittuja karamellinkauniita tuotoksia joissa luvat 100 hyvää ja 2 kaunista, mutta enemmänkin nauratti miten samanlaisia ne ovat.

 

SDP 2011

”Tavoitteeksi on otettava 100 000 uutta työpaikkaa vuoteen 2015 mennessä. Työttömyyden torjuntaan tuodaan yhden luukun palvelumalli. ( sama myös 2007 )

 

Yleinen arvonlisäverokanta on säilytettävä toistaiseksi ennallaan (23 %).

REHELLINEN VOI OLLA VASTA, KUN EI ENÄÄ OLE EHDOLLA!

Edellisessä bloggauksessani puhuin vaalivalehtelusta, ja tämä on hyvä jatke sille.

Edellisissä eduskuntavaaleissa lähes puolet ehdokkaista oli vastaan pakkoruotsia vaalikonevastauksissaan. Tänään 6.3.2015 nähtiin, että hyvin monen takki on kääntynyt.
Lienee syynä vaalien läheisyys, nyt ollaan niin liberaalia, niin liberaalia... kaikille, jotta oma paikka eduskunnassa säilyisi!

VAALIVALEHTELUA

Lyhyt versio tästä pohdinnastani julkaistii Turun Sanomissa mielipiteenä 6.3.2015

Kysyin demarien istuvalta kansanedustajalta vaalipaneelissa, onko hänen puolueensa vaihtanut mielipidettään, kun puhui paneelissa eri lailla kun on itse eduskunnassa äänestänyt. Vastaus oli että edustan täällä itseäni. Juuri näin. Nyt voi luvata mitä tahansa, kun vaalien jälkeen voi taas äänestää puolueensa pyhän ryhmäpäätöksen mukaisesti, ja sanoa etten minä mitään voinut kun ryhmä päätti näin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä