Kaikki blogit puheenaiheesta Kauppalehti

Puheenvuorolainen, voit päästä Kauppalehteen

Uusi Suomi ja Kauppalehti tiivistävät sisällöllistä yhteistyötään siten, että Uuden Suomen blogialusta Puheenvuoroon kirjoitettuja tekstejä aletaan julkaista Kauppalehdessä, sekä paperille painettuna että verkossa.

Julkaistavat kirjoitukset valitsee Kauppalehden pääkirjoitustoimitus. Ne näkyvät lehden Debatti-osiossa, joka ilmestyy maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.

Uusi levityskanava tuo lisänäkyvyyttä hyville kirjoituksille. Uskomme, että tämä palvelee teitä puheenvuorolaisia.

Kauppalehti kirjoitti perustulosta - kertaus on opintojen äiti

Kauppalehden mukaan Perustulon kriitikoita on helppo ymmärtää - KL:n toimitukselta on selvästi jäänyt lukematta vastineeni Hetemäelle, joten kertaan ydinasiat tässä ja laitan heille tiedoksi.

 

Kauppalehden ensimmäinen Hetemäen komppaus:

Onko hallitusammattilaisten palkkioista puhuminen "Populismin sulosointuja"?

Cilla B kysyy tänään Kauppalehdessä , että onko Paatero ihan pihalla ja kuka veti maton ja kenen alta? Paatero oli saanut etukäteen tietoja omistusohjausyksikön johtajalta Eero Heliövaaralta, joka on tietysti korotusten kannalla kuten odottaa saattaa.

Ministerille oli esitelty siitä  huolta , että meille ei saada valtio-omisteisten yhtiöiden hallituksiin tulevaisuudessa tarpeeksi hyvää  osaamista, jos palkkiot jäävät pahasti jälkeen yksityisistä yhtiöistä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä