Kaikki blogit puheenaiheesta Paatero

Verkkovirtaa

Entinen poliisiylijohtaja, nykyinen rivisiviili ja eläkeläinen, on huomannut, että maahan tulevat turvapaikanhakijat ovat ryhtyneet verkostoitumaan. Osalla heistä on sotilaallinen koulutus.

Minun supisuomalaisella miehellänikin on sotilaallinen koulutus; hän osaa toimia ampujan paikalla panssarivaunussa.  Verkostojakin hänellä on, mikä on hieno juttu. Kovin orpoa olisi ihmisen elämä ilman verkostoja.

Teenpä pienen ajatusleikin: kuvittelen muuttavani syystä tai toisesta Irkutskiin tai vaikkapa Ouogadougouhin. En tunne ketään, en osaa kieltä, kulttuuri on minulle vieras.

Onko hallitusammattilaisten palkkioista puhuminen "Populismin sulosointuja"?

Cilla B kysyy tänään Kauppalehdessä , että onko Paatero ihan pihalla ja kuka veti maton ja kenen alta? Paatero oli saanut etukäteen tietoja omistusohjausyksikön johtajalta Eero Heliövaaralta, joka on tietysti korotusten kannalla kuten odottaa saattaa.

Ministerille oli esitelty siitä  huolta , että meille ei saada valtio-omisteisten yhtiöiden hallituksiin tulevaisuudessa tarpeeksi hyvää  osaamista, jos palkkiot jäävät pahasti jälkeen yksityisistä yhtiöistä.

Sirpa Paatero viittaa kintaalla kehitysyhteistyölle

Aamun Ykkösaamussa esiintynyt SDP:n kehitys ja omistajaohjausministeri viittaa kintaalla kansalaisaktiivisuudelle kehitysyhteistyörahojen keruussa. Oli kerrassaan vastenmielistä seurata Paateron haastattelua jossa hän torjui valtion budjettiin vapaaehtoisesti kerättävät kehitysyhteistyöhön osoitettavat varat. Onko kyse demarirasismin esiinputkahtamisesta jälleen kerran?

Kyläpoliisille kysyntää Veikkolassa?

Mielipidekirjoitus, julkaistu Kirkkonummen Sanomissa nro 63, 14.8.2014.


Kyläpoliisille kysyntää Veikkolassa?

Kirkkonummen Sanomissa (N:o 62, 10.8.) oli lyhyt uutinen siitä, kuinka poliisiylijohtaja Mikko Paatero esitti blogissaan kyläpoliisien palkkaamista taajamiin. Paateron mukaan kokeiluja voitaisiin käynnistää esim. Itä-Suomessa, Lapissa ja Keski-Suomessa. Mutta miksipä ei myös Uudellamaalla, jopa meillä Kirkkonummella?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä